Головна

zeleni

Дорогі земляки!
Шановна Старокостянтинівська громадо!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найбільших свят християнського світу – Трійці, що утверджує триєдність Бога, символізує нову надію, яка зі Святим Духом зійшла на людей. Трійця відзначається на пʼятдесятий день після Великодня; це свято сходження Духу Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.

День святої Трійці знаменує також і початок літа. А розмаїття народних обрядів символізують оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі й творити добро на рідній землі. Християни прикрашають свої оселі пахучим зелен-зіллям, а згодом використовують його, як оберіг. Хай же разом зі свіжою зеленню у ваші родини прийде радість, мир, спокій та Божа благодать. Нехай це свято надихне вас на добрі справи і наповнить ваші серця всепрощенням та любов’ю до ближніх. Зичимо усім здоров’я, душевного тепла, натхнення, благополуччя, довголіття, світлої надії. Нехай у серце кожної людини доброї волі прийде радісною звісткою Господнє благословення.

Україна зустрічає празник сходження Святого Духу не під мирним небом. Але пам’ятаймо, що Бог завжди на боці правди, а тому всі вороги українського народу приречені на поразку. Усе зло світу перемагається тайною воскресіння Христового, бо Христос переміг гріх і смерть.

Сьогодні віра й надія стали нашою міцною опорою в боротьбі за майбутнє країни. Кожен із нас має надію бути почутим Всевишнім. Щороку ми просимо Божого благословення і радості. Цьогоріч наші молитви до Господа лунають з проханням захистити Україну, дарувати Перемогу та послати мир на нашу рідну вкраїнську землю.

З Трійцею вас, дорогі старокостянтинівці!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.