Головна

pov zs

Щиросердечно вітаємо мужніх вартових повітряного простору нашої держави з нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, яке відзначається в першу неділю серпня! У цей важкий час російської війни проти мирної України ми щодня переконуємося, що завдяки вашій самовідданій ратній праці в небі Україна буде захищеною. Нині Повітряні Сили України – це одна із найпотужніших складових захисту нашої країни і стримування ворога!

Ви відзначаєте своє професійне свято зокрема й на найскладніших ділянках військових дій, у запеклих боях з російськими загарбниками, захищаєте кордони, територіальну цілісність та суверенітет України. Ви мужньо бороните українську землю, проявляючи справжній героїзм і стійкість перед лицем найжорсткіших випробувань цієї війни. Мужністю та героїзмом наші «крилаті воїни», і серед них чимало вихідців зі Старокостянтинівщини, здобули всенародну шану та повагу, вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис військової слави Українського народу.

Низькій уклін і вічна пам’ять усім, хто не повернувся з бойового вильоту, хто до останнього захищав Батьківщину й віддав життя за мирне майбутнє рідної країни. Ми завжди пам’ятатимемо цей подвиг.

Спільно з усіма родами українських військ ви протистоїте російській орді та з кожним днем наближаєте нашу Перемогу. Ваша героїчна робота та ваші подвиги є неоціненними для нашої держави. Ми вдячні вам за вашу мужність, патріотизм, незламність духу, звитягу. Бажаємо вам Божого благословення та захисту, міцного козацького здоров’я та удач, льотної погоди та чистого неба, а вашим родинам – миру, спокою та благополуччя.

Перемоги!

Слава Україні!

Слава її Героям!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.