Головна

DSC 0834

19 квітня у стінах Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 відкрили меморіальну дошку на честь Героя російсько-української війни і випускника школи — Голуба Максима Вікторовича.

Народився Максим 4 квітня 1995 року в Старокостянтинові, закінчив Старокостянтинівську школу №4. Після школи навчався в Хмельницькому професійному ліцеї. Згодом проходив строкову військову службу в Національній гвардії України у місті Миколаїв. Мріяв про власний будинок і автівку, планував поїздку за кордон. Але 24 лютого усі плани та мрії зруйнувала повномасштабна війна. Мобілізували Максима 7 листопада, а потому відправили на навчання в Івано-Франківськ. Опісля вишколу опинився у бойовій зоні, місто Бахмут. Від 4 грудня рідні втратили зв'язок із Максимом. Загинув наш Герой під час виконання бойового завдання в районі села Білогорівка під Бахмутом на Донеччині.

На лінійці-реквіємі із нагоди відкриття меморіальної дошки лунали слова вдячності, скорботи та стійкості від заступника міського голови Ольги Троян і начальника управління освіти Анатолія Пасічника. Директорка школи Неля Мусат наголосила, що у цей трагічно-буремний час для нашої держави меморіальна дошка загиблому Максиму уже третя серед інших пам’ятних дошок  на стінах школи. Класний керівник Лілія Поліщук згадувала Максима як доброго, оптимістичного юнака, який любив футбол: «Тепер ці вічно молоді очі із фото на пам’ятній дошці завжди дивитимуться на його улюблене місце в школі — спортивний майданчик».

DSC 0814 cr

DSC 0816 cr

DSC 0821

DSC 0824 cr

DSC 0827

Вічна й світла пам'ять загиблому воїну Максиму Голубу та усім українцям, хто віддав своє життя за самостійність і незалежність України!

DSC 0836

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.