Головна

8 травня Старокостянтинівська громада, доєднуючись до європейської традиції відзначення перемоги у Другій світовій війні, вшановувала борців із нацизмом та жертв війни. До Меморіального комплексу та інших пам’ятних знаків, приурочених подвигам воїнів-визволителів, покладали квіти — керівництво виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, представники поліції, освітяни, мешканці громади.

Вихованці Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості поетичними рядками захищали сенс слів «Ніколи знову!»

У своєму зверненні із нагоди Дня пам’яті та примирення заступник міського голови Володимир Богачук зауважив на необхідності пам’ятати і шанувати ту єдність, яку демонстрували союзники у складі антигітлерівської коаліції у протистоянні німецькому нацизму, гуртуватися усім навколо спільної історії перемоги. Цей день символізує не лише минуле, а й переконує нас у прийдешній перемозі України, адже наша боротьба триває щоденно від 2014 року, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій і підступної агресії рашизму.

011

 

011

 

011

 

011

 

011

 

011

 

011

 

011

 

011

012 

011

 

Пошанування завершилося хвилиною мовчання за тими, хто захищав і захистив життя, усіма загиблими  у Другій світовій війні.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.