Головна

poki q1 1

Відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців, добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, щорічно 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулися заходи з вшанування пам’яті захисників України, в секторі військових поховань за воїнами.

Панахиду за воїнів, які віддали своє життя за нашу країну, та всіх загиблих захисників у боях за незалежність України відправили настоятель Свято Троїцької церкви, благочинний протоієрей о.Степан Капустинський, о.Ігор, військовий капелан, священник римо-католицької парафії Йоана Хрестителя брат Леонід.

На кладовищі запалили свічки, лампадки, в пам’ять про полеглих на війні. Благочинний протоієрей о.Степан звернувся до рідних загиблих, представників міської ради, старостів, військових, учасників панахиди, що всі ми повинні  пам’ятати загиблих воїнів та берегти пам’ять про них у наших серцях.

Після панахиди міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК, заступники міського голови, військовослужбовці, побратими спільно з родинами загиблих, поклали квіти до могил військовослужбовців.

Низький уклін та щира вдячність всім воїнам, хто віддав своє життя та воїнам, які захищають нас від російських загарбників.

poki q1 14

 poki q1 15

poki q1 13

poki q1 10

poki q1 9

poki q1 8

poki q1 7

poki q1 6

poki q1 5

poki q1 16

poki q1 4

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.