Головна

5f2cfd08f2e8b124302834

Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята!

Це свято людей, самовіддана праця котрих викликає всенародну вдячність. Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших і найгуманніших, і її обирають тільки за покликанням. З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших краян.

Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини – віддані своєму фахові, оберігають здоров'я населення, турбуються про навколишній світ. Впевнені, що ви й надалі виконуватимете завдання, що ставляться перед ветеринарною службою, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю старокостянтинівців.

Спасибі вам, шановні, за копітку, сумлінну працю і високу майстерність. Від усієї душі бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку і усіх земних гараздів! Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а сімейне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою,
міський голова                                                             Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                 Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.