Головна

Про механізми запровадження добровільного одноразового декларування розповіла начальник Старокостянтинівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Марія Коломієць під час зустрічі з керівником та працівниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.
Окрім питань, що стосувалися податкової амністії, учасники зустрічі обговорили переваги сплати податків та зборів через єдиний рахунок, а також можливості безкоштовних електронних сервісів, які надає Державна податкова служба України.
Марія Коломієць проінформувала присутніх про те, що кампанія одноразового декларування передбачає можливість кожного з потенційних декларантів добровільно та цивілізовано легалізувати свої активи, з яких не були сплачені податки. При цьому зауважила, що у разі декларування активів та сплати певного відсотка податків, такі громадяни уникнуть кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності.
Посадовець наголосила, що кампанія декларування триває з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. «Запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів, з яких не були сплачені податки, та сплати одноразового збору до бюджету є одним із способів стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури. У тому, щоб жити і працювати краще – зацікавлені усі. А податкова амністія сприяє підвищенню рівня довіри, тому цим правом варто скористатися потенційним декларантам», - наголосила Марія Коломієць.
podatk

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.