Головна

сільгосп

Традиційно у третю неділю листопада Україна вшановує працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільгоспсировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських і обслуговуючих підрозділів агропромислового комплексу України. Тож, шановні, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Це свято дбайливих господарів і справжніх трудівників, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашій громаді, в якому працюють дбайливі господарі.

Щиро дякуємо вам, працівники сільського господарства, за любов до землі, мудрість і витримку. Висловлюємо шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу нашої громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Зичимо вам і вашим родинам насамперед міцного здоров’я, щастя, невичерпного натхнення! Нехай і надалі рясно колоситься щедрими врожаями благодатна нива, хай втілюються в життя плани, задуми і сподівання на радість вашим родинам, для процвітання рідного краю! Нехай завжди у наших домівках буде злагода і достаток, а у державі – мир!

Зі святом Вас, дорогі трудівники села!

З повагою,
міський голова                                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                  Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.