Головна

fish1

Хмельницькою окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя Старокостянтинівської ОТГ за фактом незаконного зайняття рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, у квітні 2022 в період нересту риби, обвинувачений не маючи дозвільних документів на вилов риби, перебуваючи на березі річки Случ, яка протікає поблизу с. Самчики Хмельницького району Хмельницької області, за допомогою саморобного підхвату для вилову риби здійснив незаконний вилов риби у кількості 95 штук, чим завдав збитків та істотної шкоди довкіллю у розмірі понад 150 тис грн.

Йому загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до 3 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

fish2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.