Головна

65ca0e8613528

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що існує декілька способів отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору.  А саме:

1-й спосіб - скористатися відповідним сервісом в Електронному кабінеті платника.  Платнику необхідно увійти до приватної частини Електронного кабінету за адресою http://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний веб-портал ДПС України. 

2-й спосіб – за допомогою мобільного додатку «Моя податкова».  Потрібно завантажити застосунок «Моя податкова» на мобільний телефон на платформі iOS (в App Store) та на платформі Android (в Google Play). 

3-й спосіб - звернутися до Центру обслуговування платників.  Слід звернутися особисто або через представника до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання) або до будь-якого контролюючого органу та надати документ, що посвідчує особу ( та довіреність для представника) і заяву за формою №10ДР.

4-й спосіб – подати онлайн запит на порталі Дія. Необхідно зареєструватись або авторизуватись в кабінеті громадянина за адресою http://diia.gov.ua за допомогою кваліфікованого електронного підпису або BankID.  

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.