Головна

2018 02 12 anons voin

Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким довелося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети, брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів.

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни-миротворця.

Збереження пам’яті про війну та її трагедії для нового покоління — наш святий обов’язок перед тими, хто загинув у пеклі Афгану й навіки залишився молодим, кого сьогодні немає з нами. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру.

Нині Україна в огні. І ця війна загартувала ціле покоління громадян нашої держави, навчивши понад усе цінувати життя, людяність і справедливість. Велика шана тим ветеранам локальних збройних конфліктів, які наразі використовують свій бойовий досвід для захисту нашої країни від рашистських загарбників, адже багато хто з воїнів-інтернаціоналістів одними з перших стали в ряди захисників України і пліч-о-пліч з молодими побратимами, боронять рідну землю. Бо ж захист Вітчизни — це священний обов’язок кожного!

Усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, бажаємо передусім здоров’я, наснаги та всіляких гараздів на многії літа! А всім нам миру і злагоди на отчій землі, кращої долі нашим дітям і внукам. Нехай в Україну-неньку якнайшвидше прийде Перемога, а з нею повернуться довгождані мир і спокій, щастя і радість! Нехай Бог береже Україну та її захисників, чиї мужність та самовідданість є свідченням незборимої сили й волі Українського народу!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.