Головна

den iednannia

Сьогодні ми відзначаємо День єднання – свято, започатковане саме у час, коли перед країною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики. Ми розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята – знаємо, що це не історії з книжок, це наша реальність.

Ми показали світові, що таке єдність та сила українського народу. Сповна це відчув і ворог, що зі зброєю прийшов на нашу землю. Коли кремль надумав розпочати повномасштабну війну в центрі Європи, героїчний спротив нашої нації вразив увесь світ. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети – вибити ворога з отчого краю. Ми витримали перший найважчий удар, і нам вдалося звільнити значну територію, захоплену рашистськими ордами на початку повномасштабного вторгнення.

Мужні українські захисники боронять наші землі від ворога. Як завжди в тяжкі моменти, у часи, коли нам загрожує небезпека, українці не впадають у відчай, не здаються, бо знають, що згуртованість навколо спільної мети – це запорука успіху.

Нехай кожен з нас зустріне День єднання нації добрими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення обороноздатності Батьківщини, на добробут і розквіт духовності нашого народу, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар української державності.

Разом вкотре заявляємо всьому світові про сильну націю, яка стоїть і стоятиме на захисті рідної держави. Ми спокійні. Ми сильні. Ми разом! Єдність – це наша зброя. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі, відстояти свій суверенітет і незалежність та забезпечити справедливий мир. Україна – єдина!

Залишаємося об’єднані й спільно йдемо до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
міський голова                                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                 Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.