Рішення ради

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від "15" лютого 2013 р.  № 9                                         м. Старокостянтинів


Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення №35 від 31.01.2013 року), керуючись Законами України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

1. Затвердити Програму розвитку малого і середнього підприємництва міста Старокостянтинів на 2013-2014 роки згідно додатку (далі – Програма).
2. Управлінням, відділам виконавчого комітету міської ради забезпечити виконання Програми.
3. Заслухати інформацію управління економіки виконавчого комітету міської ради про хід виконання Програми у І півріччі 2014 року, а звіт про її виконання - у 1 півріччі 2015 року.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г. Й. та постійну комісію міської ради з питань розвитку промисловості та підприємництва, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, транспорту і зв’язку (голова комісії - Булич В.Є.)



Секретар міської ради О. Степанишин

 

Поділитися

Завантажити:
Download this file (дод_ріш_9.doc)дод_ріш_9.doc[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.