Головна

image

14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини, захищали і продовжують захищати рідну землю. Сьогодні ще одна нагода висловити глибоку повагу та шану усім, хто за виявом свого сумління й волі стали на захист рідної Вітчизни у найскрутніший для неї час.

Добровольчий рух назавжди увійшов в історію України та є підтвердженням волелюбності українського народу і незламності його духу. Добровольці стали гордістю української нації. Слід відзначити, що у рядах добровольчих батальйонів і чимало наших земляків-старокостянтинівців.

Нині українські добровольці, так само як у 2014 році пліч-о-пліч зі Збройними Силами України стоять на захисті нашої держави. Своїми героїчними вчинками й самовідданою службою захисники нашої держави повсякчас доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя. Шановні добровольці! Ви приклад патріотизму й любові до рідної землі. Ваш внесок у захист нашої держави неможливо переоцінити. Дякуємо кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок, мужньо протистоїть агресору!

Схиляємо голови у скорботі в пам’ять про тих, хто поліг на полі бою. Вічна пам'ять та Царство Небесне загиблим Героям, хто поклав своє життя за Україну, її незалежність та цілісність.

Бажаємо вам міцного козацького здоров’я і наснаги, завзяття й оптимізму, вірних і надійних друзів, прихильності долі й незрадливої вдачі. Хай Господь захищає всіх захисників України від ворожої кулі та допоможе перемогти у війні!

Ви довели, що ворог, попри свою підступність та віроломність, у своїх зазіханнях на Україну не врахував найголовнішого – незламного духу нашого народу, ви показали, що українці – волелюбні й готові захищати незалежність своєї країни. День нашої Перемоги над рашистським ворогом стане однією з основ, на якій гартуватимуться нові покоління вільних українців.

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.