Головна

6284bf42150cc 46be23bb072c120423425d6a0bb55c80

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Це свято працівників, що надають соціальні послуги населенню, яке опинилося в скруті.

З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, війна звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань. Сотні тисяч українців втратили своє майно, роботу, здоров’я, опинилися в складних життєвих ситуаціях, переселилися в інші регіони України, зокрема і в нашу громаду, і як ніколи потребують уваги і підтримки. Ви робите все можливе і стараєтесь вирішити найгостріші та найболючіші проблеми громадян, утверджуючи злагоду і спокій в громаді, даючи надію на краще життя, пропускаючи через себе біль і проблеми ближнього. Людяність, милосердя і доброта — це про вас шановні працівники соціальної сфери.

Слова вдячності висловлюємо всім працівникам соціальної сфери за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя, високі професійні якості. Щиро вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо вам здоров’я, невичерпної енергії, миру, і нехай добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.