Проєкти

Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Про внесення змін

до рішення виконавчого комітету

міської ради від 28 липня 2016 року № 249

У зв’язку із зміною структури виконавчого комітету міської ради та кадровими змінами в ньому, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Внести до рішення виконавчого комітету міської ради від 28 липня 2016 року № 249 «Про визначення відповідального за зберігання протоколів зборів співласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами»» зміни, а саме у  пункті 1  слова  «управління економіки виконавчого комітету міської ради (Овчар С. В.)» замінити  словами «управління житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Світлана ОВЧАР)».

Міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК

Заслухавши інформацію начальника управління житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради Світлани ОВЧАР, керуючись статтею 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Інформацію про хід виконання у 2023 році Програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб у Старокостянтинівській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 14 липня 2022 року № 226,   взяти до відома.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Про    поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»

Старокостянтинівської міської ради

 
   

Розглянувши лист комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 17 січня 2024 року за № 62/328-23/2024, з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, зменшення втрат питної води під час її виробництва, транспортування  та розподілення, оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання, відповідно до статті 40 Водного кодексу України, статті 29 Закону України  «Про питну воду та питне водопостачання», наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 15 листопада 2004 року № 205 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 червня 2014 року № 179 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення», керуючись  статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради у сільських населених пунктах Старокостянтиніської міської територіальної громади строком на 5 років  (додаються).

2. Внести до рішення виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2022 року № 316 «Про  затвердження  поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради» зміни, виклавши пункт 1 рішення у такій редакції:

«1. Затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради у м. Старокостянтинів строком на 5 років  (додаються).».

Міський голова

Микола МЕЛЬНИЧУК

                                                                                      

Про Статут  комунального

підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія»

Старокостянтинівської міської ради

 Розглянувши звернення  Старокостянтинівської житлово-експлуатаційної контори, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 29 грудня 2023 року за № 62/8340-23/2023, керуючись статтями  29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради      

ВИРІШИВ:

 1. Погодити та внести на розгляд Старокостянтинівської міської ради пропозиції:

про  збільшення статутного  капіталу  комунального підприємства  «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради на 217 526 (двісті сімнадцять тисяч п’ятсот двадцять шість) гривень 00 копійок;

про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства  «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради (додається).

 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

Про визначення одиниці виміру обсягу

наданих послуг з управління побутовими відходами

Відповідно до пункту 27 Правил надання послуги з управління побутовими відходами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від  08 серпня 2023 року № 835 та керуючись статтею 26 Закону України «Про управління відходами», пунктом а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити одиницею виміру обсягу наданих послуг з управління побутовими відходами на території Старокостянтинівської міської територіальної громади для всіх споживачів – метр кубічний.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від  13 травня 2021 року № 125 «Про визначення одиниці виміру надання послуг з поводження з побутовими відходами».

Міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Про встановлення тарифів на збирання,

перевезення, видалення побутових відходів,

на послугу з управління  побутовими відходами

комунальному підприємству комбінату

комунальних підприємств Старокостянтинівської

міської ради

Розглянувши заяву комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради, яка зареєстрована у виконавчому комітеті міської ради __  ________ 2024 року за № _____________, відповідно до законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про управління відходами», Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2023 року № 1031, Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 та керуючись пунктом а статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити з 01 лютого 2024 року комунальному підприємству комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради:

тариф на збирання побутових відходів – 100,33 грн за 1 куб. м з ПДВ згідно структури, що додається;

тариф на перевезення побутових відходів – 76,84 грн за 1 куб. м з ПДВ згідно структури, що додається;

тариф на видалення побутових відходів – 72,25 грн за куб. м з ПДВ згідно структури, що додається;

тариф на послугу з управління побутовими відходами – 252,72 грн за куб. м з ПДВ.

2. Визнати такими, що втратили чинність, пункти 1, 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 13 травня 2021 року № 124 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами комунальному підприємству комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради».

Міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету міської

ради від 28 грудня 2023 року

№ 497

З метою виправлення технічної помилки, допущеної при оформленні проєкту рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 28 грудня 2023 року № 497 «Про визначення переможця конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Старокостянтинівської міської територіальної громади», керуючись статтею                  30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Внести до рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 28 грудня  2023 року  № 497 «Про визначення переможця конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Старокостянтинівської міської територіальної громади» зміни, виклавши пункти 1, 2 у новій редакції:

«1. Затвердити протокол засідання конкурсної комісії  з проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Старокостянтинівської міської територіальної громади від 20 грудня 2023 року № 1 (додається).

2. Визначити комунальне підприємство комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради (ідентифікаційний код 03356039) суб’єктом господарювання, яке здійснює збирання та перевезення побутових відходів на території Старокостянтинівської міської територіальної громади                                              (в м. Старокостянтинів, у с. Андронівка, с. Баглаї, с. Березне, с. Бовкуни,                           с. Бутівці, с. Великий Чернятин, с. Великі Мацевичі, с. Вербородинці,                                с. Вербівочка, с. Веснянка, с. Волиця-Керекешина, с. Воронківці, с. Гнатки,                         с. Грибенинка, с. Григорівка, с. Громівка,  с. Губча, с. Демківці, с. Драчі,                            с. Дубина, с. Ємці, с. Жабче, с. Загірне, с. Залісся, с. Зеленці, с. Іршики,                                с. Капустин, с. Караїмівка, с. Красносілка, с. Киселі,  с. Костянець, с. Криниця,        с. Круча, с. Кучівка, с. Лажева, с. Ланок, с. Лисенці, с. Малі Мацевичі, с. Малий Чернятин, с. Малишівка, с. Мальки, с. Нападівка, с. Немирівка, с. Огіївці,                         с. Оріхівка, с. Партинці, с. Пашківці, с. Пеньки,  с. Першотравневе, с. Писарівка, с. Пихтії,  с. Половинники, с. Попівці, с. Прохорівка, с. Радківці, с. Раштівка,                 с. Решнівка, с. Росолівці, с. Самчики, с. Сахнівці, с. Степок, с. Стецьки,                              с. Хижники, с. Хутори, с. Червона Семенівка, с. Яремичі) строком на дванадцять місяців.».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Про надання дозволу комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на отримання кредиту

  Розглянувши звернення комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 18 вересня 2023 року за               № 62/5804-23/2023, керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України,  статтею  26  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради (код за ЄДРПОУ 14151464):

1.1. укласти кредитний договір з АТ «Укрексімбанк» на придбання екскаватора-навантажувача JCB 4CX SITEMASTER з навісним обладнанням на суму кредиту не більше 5 650 000 (п’ять мільйонів шістсот п’ятдесят тисяч) гривень  на таких умовах:

розмір авансового платежу – 20 %, але не більше 30 % від вартості майна;

строк  кредиту -   60 місяців від дати підписання кредитної угоди;

комісійна винагорода за надання кредиту у розмірі не більше 0,75% від суми кредиту, разово;

забезпечення – майно, що буде придбано за рахунок кредиту;

відсоткова ставка:

базова відсоткова ставка – Індекс UIRD (три місяці) плюс дев’ять процентних пунктів, але не більше 30 % річних;

компенсаційна відсоткова ставка - 7 % річних.

1. 2. укласти договір страхування майна, що  буде придбано за рахунок кредиту;

1.3. укласти договір застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту.

2. Уповноважити:

 директора комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради  Олександра ДУШЕНКА  на  підписання   кредитного договору, договору страхування майна, що буде придбано за рахунок кредиту, договору застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту та інших необхідних документів для  оформлення цих договорів та всієї процедури одержання кредиту.

3. Визначити, що Старокостянтинівська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) забезпечити фінансування комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради на весь строк кредиту, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за кредитним договором, що буде укладений з АТ «Укрексімбанк».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

 Про затвердження програм діяльності

та розвитку підприємств комунальної власності

Старокостянтинівської міської територіальної громади

 на 2024 – 2026 роки

Відповідно до статтей 20, 90, 91 Бюджетного Кодексу України та керуючись пунктом 22 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:
          
        1. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради на  2024-2026 роки (додається).

2. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

3. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

4. Затвердити  Програму діяльності та  розвитку малого комунального підприємства «Міськсвітло»  Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

5. Затвердити  Програму діяльності та  розвитку комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА)  забезпечити  фінансування програм в межах коштів, передбачених бюджетом Старокостянтинівської міської територіальної громади  на відповідний рік реалізації програми.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради

Розглянувши лист комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»  Старокостянтинівської міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 08 листопада 2023 року за № 62/6965-23/2023,  з метою упорядкування видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»  Старокостянтинівської міської ради, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статтями 57, 78 Господарського кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, додавши види діяльності у відповідності до Класифікації видів економічної діяльності  ДК 009:2010 Національного класифікатора України, прийнятого наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010  № 457:

47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами;

49.41 Вантажний автомобільний транспорт;

68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого  нерухомого майна;

71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах;

43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування;

42.21 Будівництво трудопроводів;

77.39  Надання в оренду інших машин, устатковання та товарів, н.в.і.у.;

82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у.

2. Комунальному підприємству  водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради  (Ігор МОРОЗ) забезпечити державну реєстрацію змін до відомостей про підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в порядку, установленому чинним законодавством України.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Сторінка 1 із 5

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.