Доступ до публічної інформації
03 грудня, в рамках Міжнародного дня людей з інвалідністю, в місті відбувся щорічний фестиваль дитячої творчості "Повір у себе". Захід організований виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради, управлінням соціального захисту населення, управлінням освіти за підтримки відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини. 
 Учасники фестивалю, а це вихованці Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Центру дитячої та юнацької творчості, Центру інклюзивної освіти, музичної школи, художньої школи продемострували свої вміння та таланти у вокалі, декламації, образотворчому мистецтві, інструментальній музиці. Захід подарував чимало позитивних вражень як для учасників так і для гостей заходу. А гостями цьогорічного фестивалю були вокалісти Ліза Вознюк, Олена Голюк, Анастасія Пентюк, вихованці дитячого колективу “Твіст”, танцювальний колектив ЦДЮТ.
 Всі учасники фестивалю були відзначені дипломами та подарунками. А ще були святкові гостини. Фестиваль талантів об'єднав навколо себе не лише творчих дітей, але і небайдужих людей нашого міста, які надали допомогу в організації заходу. 
 
 
 
 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.