Регіональний центр раннього розвитку дитини

Негода не стала на заваді сім’ям, які в  передостанній день травня прийшли до Регіонального центру раннього розвитку дитини на свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей та випускам «Школи найкращої дитини» та «Школи професійного батьківства».
Ігрова зала Центру цього разу була перетворена в квітучу галявину посеред якої «розлилося» казкове озеро. Скрізь були квіти, дерева, кущі, літали комахи і стрибали знайомі дітям звірята. Малюки з захопленням спостерігали за діями героїв театральної вистави, співали разом з мамами пісні, танцювали, та грали в ігри з казковими героями, допомагали маленькій бджілці шукати квіти та збирати медок.
У випускних групах свято закінчувалося прощальними урочистостями з нагоди випусків маленьких учнів Центру до дитячих садочків міста. У цьому році із 70 сімей, що відвідували Центр раннього розвитку дитини, тридцять вісім стали випускниками. Під час відвідування занять у «Школі найкращої дитини» сім’ї отримували знання, вміння та навички з фізичного, мовленнєвого, пізнавального, художньо-естетичного, емоційно-соціального розвитку згідно державних та авторських програм, вивчали інноваційні методики. У «Школі професійного батьківства» батьки отримували знання з педагогіки, психології, основ медичних знань, обмінювалися досвідом на семінарах-тренінгах, лекціях, круглих столах, клубах спілкування. Перевірка рівня засвоєння знань малюків,  екзаменаційне тестування для дорослих,  дозволило всім мамам - випускницям  присвоїти звання «Професійна мама», а дітям «Найкраща дитини» та вручити їм в урочистій обстановці спеціальні дипломи.
Радісно-святковим став цей день для маленьких старокостянтинівців  та їх батьків. Попереду цікаве та оздоровче літо.

 

 

 

 



 

 



 

 



 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.