Регіональний центр раннього розвитку дитини

Літо – благодатна пору року, яка дарує малюкам неймовірні можливості пізнати багатий на дива довколишній світ, потренувати спостережливість і увагу й досхочу побавитися у веселі ігри. Це час, коли життя дитини повинно бути насичене подіями, які багато можуть дати для її розвитку. За три місяці дитина значно зміцніє, насититься вітамінами – і розвиток піде гігантськими темпами.

alt

 

alt

З малюками можна поїхати відпочивати на дачу або в село до дідуся і бабусі, а можна на море – для крихітки поїздка на південь – захоплива пригода. А можна нікуди не їхати і набратися вражень, сил і здоров’я тут, в місті, якщо правильно організувати своє і дитини життя.
Регіональний Центр раннього розвитку дитини завжди пам’ятаючи цю особливість дитячого єства, старається організувати влітку навчання сімей максимально наближеним до природи, щоб використати тепло сонячного проміння, повітря і води для фізичного оздоровлення, а яскравість літніх барв для всебічного розвитку дитини. Малюки не засаджуються в навчальній кімнаті, на дворі їх чекає пісочниця, басейн, багато різної літньої атрибутики; сачки, поливалки, пасочки. відерця і, звичайно, цілий світ. Ми стараємося навчити батьків використовувати літо по повній програмі: будуємо замки із піску, створюємо ікебану, гуляємо босоніж, організовуємо фото сесії, розглядаємо комах, малюємо на асфальті, викладаємо узори із камінців, займаємося флористикою і кольоровою геометрією, граємося з веселими накресленими на асфальті клітинками з зображеними цифрами. Малюки навчаються переступати, перестрибувати лінії і рахувати вголос.

Директор РЦРРД Тетяна Веселовська

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.