Регіональний центр раннього розвитку дитини

В Регіональному Центрі раннього розвитку дитини пройшов
Батьківський моніторинг

Батьки в спеціальних анкетах надавали відверті відповіді, оцінювали роботу всіх працівників Центру, поділилися своїми пропозиціями та побажаннями щодо покращення роботи РЦРРД. Анонімне опитування батьків пройшло успішно. 45 мам опустили свої анкети у таємну скриньку.

alt

На спеціальному засіданні за участю всього колективу скринька була відкрита і всі дані анонімного опитування були запротокольовані. Оцінки були самі високі. Скарги були тільки на низьку температуру в приміщенні в холодну пору року та малу кількість навчальних днів. Побажання тільки на розширення Центру та покращення його матеріальної бази.
 

Також відбувся щорічний батьківський екзамен.
Мама – та людина, яка найбільше часу проводить з малюком, виявляє його здібності та можливості, підтримує й допомагає, тому вона повинна одночасно бути психологом, педагогом, лікарем, логопедом та музикантом.
Саме ці п’ять спеціалістів Центру склали для батьків письмове тестування, яке пройшли 44 мами - випускниці.

alt

 

Молодим батькам важливі не тільки теоретичні знання, а й вміння застосувати теорію в особистій практиці. Саме тому напередодні письмового екзамену в Центрі пройшов традиційний конкурс «Найкраща мама», який проходив у чотири етапи: пісенний конкурс - «Мамина колискова»; інтелектуальний конкурс - «Мама все на світі знає, мене гарно забавляє»; педагогічний конкурс – «Знайти вихід із складної ситуації»; спортивний конкурс - «Швидше, вище, влучніше». Але визнання найкращої мами удостоїлися тільки ті, хто взяв участь у додаткових номінаціях: «Мамина творчість» і «Оригінальне представлення сім’ї».
В кінці навчального року оцінювалася також активність мам на семінарах – тренінгах, клубах спілкування, засіданнях круглих столів з запрошеними спеціалістами, першій родинній конференції, кількість отриманих ними індивідуальних консультацій, періодичність користування інформаційною та навчальною базою Центру.

Директор РЦРРД Т.Веселовська

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.