Регіональний центр раннього розвитку дитини

14 листопада в Регіональному Центрі раннього розвитку дитини відбувся семінар-тренінг на тему: «Психологічні основи сімейного життя. Мистецтво жити вдвох. Культура сімейних стосунків». В ньому взяли участь 20 молодих мам і один дідусь. Метою тренінгу було навчити молодих дружин навичок щирого, вільного і ефективного спілкування в сім’ї, способів вирішення міжособистісних конфліктів. Мами мали змогу навчитися більш точному розумінню своїх почуттів, усвідомлювати особливості почуття любові. Присутні отримали досвід кращого розуміння інших людей через усвідомлення себе.

Відгуки учасників тренінгу
Мельник Наталя
Під час тренінгу почула корисні поради спеціалістів щодо вирішення проблем у сімейних відносинах. Сподобались ігри, які можна застосовувати на практиці в своїй сім’ї. Також трішки відпочила від домашніх турбот та отримала поради з чужого досвіду.

Перун Світлана
Була приємна атмосфера, дружність, відпочила від усього домашнього. Особливо сподобалась змістовна лекція, в якій були конкретні поради. Побільше б таких тренінгів і не тільки для мам Центру, а й для усіх сімей міста.

Деркач Ірина
Тренінг дуже сподобався. Дуже цікаво була подана інформація про самі складні стосунки в світі – сімейні. Особливо запам’яталася тренінгова вправа, яка була направлена на створення довірливих стосунків у сім’ї. Дуже вдячна РЦРРД за проведення тренінгу саме на таку тему.

Вітошко Світлана
Я побувала на чудовому тренінгу. Тема цікава. Все продумано. Наприкінці тренінгового заняття вся група об’єдналася в дружню і гарну родину. Хочеться, щоб такі тренінги проходили частіше.

Іванова Оксана
Я на такому міроприємстві була перший раз. Мені дуже сподобалася така форма роботи з батьками. Такі тренінги потрібно проводити не тільки в Центрі, а і у всіх закладах міста. І не тільки для молодих сімей, а й для сімей різних вікових категорій. Я дуже вдячна всім працівникам Центру за їх роботу і дуже жалкую, що ми в Попівцях не знали про такий чудовий Центр раніше.

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.