Кризовий центр

Я студент Хмельницького національного університету навчаюся на 5 курсі факультету «Соціальної роботи». В мене випала така можливість проходити навчальну практику в Старокостянтинівсьому міському Кризовому центрі, який створений для допомоги сім’ям в яких вчиняється домашнє насилля.
Колектив центру досить позитивно прийняв мене, розповів про те, як вони працюють, показали, як гостро стоїть питання допомоги людям постраждалим від насилля в нашому місті. На власні очі я побачив роботу спеціалістів центру – психологів, соціальних працівників, юриста. Проходячи дану практику- я навчився допомагати людям, які звертаються за допомогою, ознайомився з усіма аспектами роботи Кризового центру. На практиці я мав можливість проявити свої теоретичні знання та набути практичний досвід у проведені різних заходів з метою попередження насилля в сім’ї.
Особливу подяку я б хотів висловити психологу Кризового центру Васьковецькій Аллі Вікторівній - моєму куратору під час практики. Вона мене навчила досить багато, я змінив своє ставлення до проблеми насилля, набув неоцінених навичок та знання в своїй професії. Також хочу висловити подяку директору Кризового центру Сослюк Людмилі Валентинівни, за можливість проходити практику у центрі.
Взагалі, колектив дружній завжди тобі допоможе зростати, як у професійному плані так і у повсягденому житті.
Старокостянтинівський міський Кризовий центр завжди може простягти руку допомоги людям постраждалим від насилля в сім’ї.

Ю. Тітарчук студент- практикант Кризового центру.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.