Кризовий центр

Старокостянтинівський міський Кризовий центр 25 червня 2013 року  провів тренінг на тему: «Форми та методи психологічної підтримки клієнтів Кризового центру» для дільничих лікарів Старокостянтинівської ЦРЛ.

Були присутні  21 особа. Мета даного тренінгу полягала в усвідомленні змісту поняття «психологічна підтримка», визначення основних форм та методів психологічної підтримки осіб, які потерпають від домашнього насилля, оволодіння прийомами психологічного впливу на жертв насилля  під час бесіди із особами до яких був здійснений виклик пов’язаний із травмами отриманими внаслідок сімейних конфліктів. 

Під час тренінгу для учасників були запропоновані ситуаційні завдання, які несли інформацію про те,  як потрібно поводити себе з людиною, яка знаходиться у стані агресії, тривоги, зневіри чи має неадекватну самооцінку, а також яка не впевнена  у власних силах, боїться зізнатися, що вона є жертвою насилля.  

Усі учасники тренінгу брали активну участь і були зацікавленні в даній, ділилися своїм професійним досвідом та власним баченням проблеми домашнього насильства.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.