Кризовий центр

З 25 листопада 2013 року у місті розпочалася акція “16 днів проти насильства”. В рамках акції директор Старокостянтинівського міського Кризового центру А.Васьковецька прийняла участь у роботі Батьківської конференції, організованої дирекцією Старокостянтинівської гімназії. Темою виступу була проблематика  запобігання насиллю в сім’ї. Велика увага приділена усвідомленню відповідальності батьків за виховання дітей щодо жорстокого ставлення до оточуючого світу. В ході дискусії розглядалися практичні помилки, які досить часто допускаються батьками при вихованні дітей та, як наслідок, кардинально змінюють їх життя.
Батьки отримали змістовну інформацію щодо видів та форм насилля, які зустрічаються у буденному житті стосовно дітей та сприймаються як методи дієвого виховання. Розглядалися причини скоєння насилля через власні спогади батьків, стосовно свого дитинства. Присутнім було запропоновано перегляд тематичних соціальних відео роликів.
Увагу присутніх була акцентована, що саме в родині дитина розвивається як особистість,  навчається розв’язувати життєві проблеми, отримує перші уявлення про світ і, насамперед, сподівається на любов, підтримку та розуміння.

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.