Кризовий центр

З метою реалізації державної політики у сфері запобігання насильства в сім’ї та в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 06 грудня 2016 року за сприянням Старокостянтинівського відділу поліції, директором Старокостянтинівського міського Кризового центру Васьковецькою А.В. та психологом Кризового центру Андрійчук Л.І. був проведений тренінг «Ефективне запобігання та реагування на випадки насильства в сім’ї» для працівників поліції блоку превентивної діяльності.
Працівники поліції мали можливість набути навиків виявлення прихованих форм насильства в сім’ї, наочні та поведінкові ознаки фізичного, психологічного, економічного та сексуального насильства.
Відпрацювати у навчальній роботі особливості застосування методики оцінки прихованих форм сімейного насильства щодо жінок та дітей (за Кочемировською О. та Ходоренком А.). Учасники тренінгу ознайомилися та закріпили знання щодо основних принципів спілкування з дорослими та дітьми, які є реальними або можливими жертвами насильства в сім’ї.
По завершенню тренерами було представлено навчальний відеоматеріал щодо особливостей опитування дільничного інспектора поліції членів сім’ї де вчинилося насилля.
Старокостянтинівський міський Кризовий центр дякує за тісну співпрацю та небайдужість до вирішення проблем сімейного насильства у нашому місті працівникам Старокостянтинівського відділу поліції.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.