Головна

9 березня 2016 року з нагоди 72 річниці визволення міста від німецько-гітлерівських загарбників, о 10.00 за участю міського голови Миколи Мельничука, працівників виконавчого комітету міської ради, керівників району, трудових колективів міста, громадськості відбулось урочисте покладання квітів до Братської могили загиблим радянським воїнам на території Меморіалу Пам’яті.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих визволителів Старокостянтинова, підпільників, які в тилу ворога чинили спротив нацистам.
Духовенством міста, настоятелем храму Святої Трійці отцем Степаном та настоятелем парафії Святої Рівноапостольної Княгині Ольги отцем Юрієм проведено панахиду за невинними жертвами окупації, загиблими визволителями Старокостянтинова та всіма захисниками України, які віддали своє життя за незалежність та єдність держави в останні два роки.

О 15.00 в 42 Гарнізонному будинку офіцерів відбулись урочистості та концерт з нагоди 72 річниці визволення Старокостянтинова від німецько-гітлерівських загарбників. З вітальним словом  до присутніх звернувся міський голова Микола Мельничук.
У виконанні співаків міста, дитячого хору музичної школи ім. М. Кондратюка, народного аматорського хору «Доброслав» прозвучали пісні на військово-патріотичну тематику.

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.