Головна

З метою забезпечення утримання території міста у належному стані, санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, згідно розпорядження Хмельницької обласної державної адміністрації від 18.03.2016 року №124/2016-р. та розпорядження міського голови від 29.03.2016 року №111 з 21 березня по 01 травня 2016 року проводиться щорічна акція з благоустрою «За чисте довкілля» та 23 квітня 2016 року – день благоустрою території населеного пункту.
Згідно «Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях на території міста Старокостянтинів» прилеглою територією є територія біля підприємств, установ, організацій, закладів торгівлі та громадського обслуговування архітектурних форм зі всіх сторін, а саме: тротуари, зелені зони, прибудинкові території та прилеглі до них дороги до середини. При наявності розривів між будовами, межею для прибирання є середина розриву. Якщо на протилежній стороні вулиці відсутні споруди, будівлі, то прибирання вулиці проводиться на всю ширину території, яка прилегла до будівель, включаючи протилежну сторону вулиці з усіма елементами благоустрою (зелена зона, тротуари, газони тощо).

У випадку не проведення робіт по впорядкуванню вище зазначених територій, керівники підприємств, установ, організацій, закладів торгівлі та громадського обслуговування будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП у вигляді штрафу від 850 грн. до 1700 грн.

Крім того, закликаємо усіх мешканців міста, які проживають в приватному секторі, протягом квітня місяця провести благоустрій і прибирання територій своїх присадибних земельних ділянок, а також, в разі необхідності, впорядкувати прилеглу до паркану приватного будинку частину вулиці. 

Зібране побутове сміття може бути вивезене лише на міський полігон твердих побутових відходів. Спалювати сміття категорично забороняється!

 

Відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою  виконавчого  комітету міської ради

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.