Головна

Привітати колектив Старокостянтинівської міської держпродспоживслужби, і зокрема міської державної лікарні ветеринарної медицини, з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини, яке традиційно відзначається у другу неділю серпня, напередодні цієї дати завітала керуючий справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентина Янзюк.

Крім святкових віншувань, Валентина Миколаївна від імені депутатського корпусу, виконкому та особисто від міського голови Миколи Мельничука подякувала ветеринарам за сумління і відповідальність у виконанні професійних обовʼязків, за високу фаховість, за те, що своєю щоденною працею не тільки забезпечують епізоотичну стабільність в місті, а й охороняють здоров’я людей, захищаючи від небезпечних хвороб, контролюючи якість продукції тваринного походження, правила її переробки і зберігання. І відрадно, що наші ветеринари справляються з покладеними на них завданнями навіть попри непрості умови сьогодення. Не обійшли увагою на урочистостях з нагоди іменин професії ветеринарів й працівників ветмедицини, які зараз на заслуженому відпочинку, але чий професійний досвід і життєва мудрість є прикладом для наслідування молодшим колегам.

Валентина Янзюк виконала ще одну приємну місію – вручила Грамоту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради лікарю І категорії міської держлікарні ветмедицини Юрію Дмитровичу Здихальському – за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків, значний вклад у забезпечення стабільного епізоотичного благополуччя на території міста.

З нагоди професійного свята за багаторічну і сумлінну працю в системі державної ветмедицини, добросовісне виконання обовʼязків, особистий внесок у забезпечення стабільного епізоотичного благополуччя нагороджена Почесною грамотою Головного управління ветеринарної медицини в Хмельницькій області відзначена лікар І категорії нашої міської держлікарні ветеринарної медицини Ольга Стахова; а вручила відзнаку завідувач відділу лікувальних та лікувально-профілактичних робіт Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини Людмила Малієнко, та побажала всім працівникам Старокостянтинівської ветмедицини подальших успіхів у роботі й всіляких гараздів.

Щиру вдячність за вітання з нагоди свята та за всебічну підтримку у повсякденній роботі владі міста висловила виконувач обовʼязки начальника управління держпродспоживслужби в м.Старокостянтинів Марія Міцкевич.

Тож нехай всі щирі побажання, висловлені на урочистому зібранні в переддень професійного свята, здійснюються, хай всім здоровиться і щастить, хай в родинах панує злагода й добробут і хай майбуття буде мирним.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.