Головна

На підставі вимог ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою реалізації повноважень Старокостянтинівської міської ради та її виконавчого комітету, збільшення надходжень до міського бюджету, удосконалення взаємовідносин між органом місцевого самоврядування та замовниками будівництва, встановлення прозорого та врегульованого порядку визначення величини та порядку сплати пайової участі у створені та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Старокостянтинів, на виконання розпорядження міського голови від 16.08.2016 року № 302/2016-р. виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради 29 серпня 2016 року підготовлено та проведено громадські слухання з питання затвердження Порядку участі замовників у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Старокостянтинів. Громадські слухання були проведені в актовій залі загальноосвітньої школи № 1.
Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту, що розглядався на громадських слуханнях, було опубліковано в газеті «Наше місто» в травні 2016 року, Порядок участі замовників у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Старокостянтинів розміщений на офіційному сайті Старокостянтинівської міської ради, а пропозиції та зауваження громадськості міста можна було до виконавчого комітету міської ради або на електронну адресу відділу містобудування та архітектури до кінця червня 2016 року.
До відома присутніх на громадських слуханнях доведено вимоги законодавства, на підставі якого розроблено Порядок пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста, ознайомлено із запропонованим до затвердження Порядком, проінформовано про необхідність його прийняття. Головою та членами робочої групи по підготовці та проведенню громадських слухань надано вичерпні відповіді на запитання громадян міста, присутніх на громадських слуханнях.
За результатами громадських слухань погоджено Порядок участі замовників у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Старокостянтинів та прийнято рішення про винесення питання про його затвердження на засіданні сесії Старокостянтинівської міської ради.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.