Головна

17 вересня 2016 року у Старокостянтинові відбулись головні заходи з нагоди 807-ї річниці з дня виникнення міста.
Об 11.30 розпочався святковий велопробіг центральними вулицями міста з використанням державної символіки .
О 12.00 пройшло урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку-ротонди князю Костянтину-Василю Острозькому за участю керівництва міста, громадськості та учасників велопробігу.
О 17.00 на стадіоні «Центральний» розпочалися урочистості та святковий концерт з нагоди 807-ї річниці міста Старокостянтинова. З вітальним словом виступив міський голова Микола Мельничук. У своєму виступі він відзначив одні з найкращих в області здобутки міста по усім соціально-економічним показникам, щодо розвитку фізичної культури та спорту, відмітив досягнення у сфері культури. Саме завдяки мешканцям Старокостянтинова місто динамічно розвивається, зазначив Микола Степанович. Міський голова нагородив цінними подарунками 22 кращих працівників різних сфер життєдіяльності міста з нагоди 807-ї річниці заснування міста Старокостянтинова та за вагомий особистий внесок у його розвиток.
До нагородження кращих містян також долучились депутати обласної ради. Грамоти та цінні подарунки вручили: депутат Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий та помічник Народного депутата України Олександра Гереги, депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.
Відбулися виступи творчих колективів Старокостянтинова, ярмарка-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва. Усі бажаючі мали змогу відвідати захоплюючі атракціони та скоштувати страви і напої української народної кухні.
З насиченою та колоритною концертною програмою виступив колектив Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України (м. Київ).
Завершились святкові заходи 17 вересня молодіжною дискотекою за участю місцевих диск-жокеїв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 вересня 2016 року в рамках відзначення Дня міста о 15.00 на стадіоні «Центральний» старокостянтинівці стали свідками та учасниками конкурсу-караоке «Пісні рідної землі», який провів Народний артист України Мар’ян Гаденко.
Переможцем караоке забави "Пісні рідної землі" стала Каріна Ситник. Подарунком для переможця стала путівка на відпочинок. А Крищинецька Іванна, Марія Голюк та Вадим Маєвський візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського телевізійного дитячого пісенного фестивалю-конкурсу "Соловейко України" у Миргороді. 

 

О 18.00 на стадіоні «Центральний» відбувся авторський концерт Мар’яна Гаденка «Моя пісня – моя доля».

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.