Головна

Напередодні професійного свята працівників освіти, який відзначається в Україні у першу неділю жовтня, святкові урочистості з цієї нагоди відбулися у Старокостянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1, де зібралися вчителі, викладачі, вихователі, наставники усіх навчальних закладів міста, ветерани педагогічної ниви, а також гості.
Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та особисто від міського голови Миколи Мельничука працівників освітньої галузі привітала з такої гарної нагоди заступник міського голови Тетяна Бондарчук. Вона подякувала учителям за мудрість та виваженість, за терпіння і толерантність, за любов до дітей та вірність обраному фаху, за те, що попри всі труднощі, вони інвестують свої знання, натхнення у найцінніше – в дітей. У своєму вітальному слові Тетяна Володимирівна зазначила, що у непростий для країни час вчителі навчають дітей не тільки азам науки, але й патріотизму й любові до рідної землі, гуртуватися навколо національної ідеї та пишатися тим, що ти українець.
Привітав колег зі святом і начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Анатолій Пасічник та побажав успіхів у благородній праці, нових творчих звершень, невичерпної енергії, щирості дитячої любові, батьківської шани та поваги, а ще добра, здоровʼя та всіляких гараздів.
Як і годиться на святі професії, крім віншувань, були також відзнаки для найкращих представників галузі.
Так, грамотами грамотами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток освіти міста та з нагоди Дня працівників освіти кращих працівників освіти міста були відзначені вчитель трудового навчання міжшкільного навчання виробничого комбінату Загоруйко Ерна Робертівна; вчитель предмету «Захист Вітчизни» ліцею імені Михайла Семеновича Рудяка Здихальський Микола Кіндратович; завідувач дитсадка №9 «Малятко» Капляр Ліна Михайлівна; вихователь дитсадка №2 «Зайчик» Кондратюк Ганна Іванівна; заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Корольова Тетяна Анатоліївна; вчитель географії, економіки ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Кравчук Віктор Володимирович; вихователь дитсадка №7 «Золотий ключик» Лапінська Оксана Миколаївна; сестра медична старша дитсадка №8 «Калинонька» Музика Ірина Вікторівна; завідувач дитсадка №6 «Зіронька» Поліщук Світлана Василівна; завідувач методичного відділу міського центру дитячої та юнацької творчості Сукач Оксана Олексіївна; вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Чуділовська Ярослава Володимирівна; вчитель інформатики навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука Шевчук Олег Васильович; вихователь дитсадка №1 «Теремок» Шидловська Інна Анатоліївна; заступник директора з адміністративно-господарської роботи дитячо-юнацької спортивної школи Щербань Василь Спиридонович; вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Ярош Людмила Федорівна.
За сумлінну і плідну працю, професійну майстерність, особистий внесок у справу навчання та виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти педагогічних працівників премії отримали вчителі Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука: вчитель інформатики Вапнічний Сергій Дмитрович; вчитель фізкультури Печеркін Олексій Васильович; вчитель фізкультури Цимбалюк Віктор Васильович.
Ну а святковий концерт своїм учителям підготували учні міських шкіл, вклавши у кожен виступ всю свою дитячу майстерність і старанність.
День учителя – це хороша нагода висловити вдячність нашим учителям за терпіння і непросту працю заради нашого успішного майбутнього. Скільки світлих і незабутніх спогадів повʼязано з шкільним життям і вчителями! Скількома життєвими здобутками і перемогами завдячуємо ми тим, кого вважаємо своїм Наставником й Учителем! Бо ж він навчив не тільки писати й читати, а й допоміг збагнути їх глибинний зміст щирості людських взаємин, прищепив відчуття обовʼязку, допоміг знайти своє місце у житті. Спасибі вам, учителі!





Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.