Головна

30 вересня 2016 року на території Меморіалу пам’яті у місті відбулась Всеукраїнська акція «Велика українська хода». 
«Акція розпочалася 14 березня 2014 року з Майдану Незалежності у Києві. Перший прапор був підписаний на Майдані від м. Києва. Це відбувалось у той час, коли створювались перші добровольчі батальйони. Мета ходи – пройти з прапорами всю Україну, пронести дух патріотизму, вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО. Від міста до міста, від бригади до частини доєднати прапори, на яких люди пишуть свої побажання. І силою думки,віри і молитви зупинити в Україні війну. Ці прапори проїхали всю лінію фронту», – зазначила організатор акції волонтер, учасник Революції Гідності, учасник АТО Катерина Валевська. Допомагає проводити акцію боєць-спецназівець з позивним «Ягуар». 
На території Меморіалу було розвішено 233 Держаних прапори із зони АТО та мирних населених пунктів України. На прапорах написані побажання громадян про мир, якнайшвидше завершення війни та повернення наших бійців додому живими та здоровими. Передбачається усі прапори підняти 14 жовтня 2016 року на свято Покрови у День зхисника України на Говерлу. Наш прапор з побажаннями старокостянтинівців теж буде піднятий на найвищу вершину України.  В той самий день з Говерли буде випущено тисячу повітряних кульок у вигляді янголів, як символів Небесної Сотні та Небесного Війська, зазначила волонтер. 
Усі бажаючі мешканці та гості міста мали змогу 30 вересня підійти до Меморіалу Пам’яті та на прапорі з написом «Старокостянтинів» залишити свої найкращі побажання для наших бійців та нашої держави.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.