Головна

Старокостянтинів долучився до проведення всесвітньої акції «Стоп Путін!», ініційованої українською діаспорою та спрямованої проти російської агресії на сході України.
14 жовтня 2016 року за ініціативи громадських організацій міста (ГО учасників АТО м. Старокостянтинова, ГО «Об’єднання українок «Яворина», ГО «Творча сотня «Рух до перемоги») за підтримки відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету міської ради о 18.00 на території Меморіалу пам’яті відбулась акція «Стоп Путін! Старокостянтинів проти війни!».
Під час заходу виступив міський голова Микола Мельничук. Він висловив впевненість, що не вистачить сил в сучасній Російській імперії довго підтримувати вогнище війни на Донбасі. Адже усі імперії рано чи пізно руйнувались та занепадали. Така доля чекає і путінську Росію. Міський голова також привітав усіх зі святом Покрови, Днем Захисника України та Днем українського козацтва.
У своїх виступах заступник міського голови, голова місцевого відділення громадської організації «Об’єднання українок «Яворина» Тетяна Бондарчук, голова громадської організації учасників АТО м. Старокостянтинова Сергій Жмурко, волонтер, голова громадської організації «Творча сотня «Рух до перемоги» Оксана Радушинська та настоятель храму святої княгині Ольги УГКЦ отець Юрій висловили впевненість у тому, що мир неминучий, і що завдяки зміцненню Збройних Сил України та активній позиції наших громадян військова агресія Росії буде подолана.
На акцію попри досить пізню пору прийшли десятки небайдужих мешканців міста. У своїх руках вони тримали плакатами з написами на українській та англійській мовах: «Стоп, Путін! Стоп війна!», «Зупинимо війну Путіна в Україні», «Більше санкцій для Росії». Хвилиною мовчання вони вшанували загиблих старокостянтинівців, Захисників нашої держави, які стали жертвами російсько-терористичної агресії на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.