Головна

13 жовтня 2016 року о 13.00 год. в 42 гарнізонному Будинку офіцерів відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня Захисника України.
На відзначення цього свята зібрались військовослужбовці гарнізону, учасники АТО, волонтери, керівництво міста і району, ветерани, громадськість. Хвилиною мовчання учасники урочистого зібрання вшанували пам'ять усіх героїв, полеглих за незалежність і єдність України.
З вітальними промовами виступили начальник Старокостянтинівського гарнізону, полковник Микола Коваленко, міський голова Микола Мельничук, керівники району. 
Зокрема, у своєму виступі міський голова повідомив, що міська рада, її виконавчий комітет надавали, надають і будуть надавати всіляку підтримку військовим частинам Старокостянтинівського гарнізону заради успішного відновлення територіальної цілісності української держави та перемоги над ворогом. За словами Миколи Степановича, влада міста буде сприяти у будівництві житла для військовослужбовців та їх сімей, у створенні нових військових частин на території Старокостянтинова.
Також Микола Мельничук спільно з секретарем міської ради Олександром Степанишиним нагородили відзнакою-медаллю міської ради за «За особисту мужність та героїзм» 36 військовослужбовців – учасників АТО (13 демобілізованих та 23 кадрових військових). З нагоди свята було вручено грамоти виконавчого комітету міської ради та цінні подарунки для 10 військових Старокостянтинівського гарнізону.
Як завжди, чудові виступи виконавців та творчих колективів 42 гарнізонного Будинку офіцерів і молоді міста стали гарним подарунком для Захисників України.

 

 

  

 

 

 

у матеріалі використані в т.ч. фото 42 ГБО

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.