Головна

DSC 0001

30 жовтня на старокостянтинівських військових чекав приємний сюрприз. До військових частин громади завітав чернівецький музичний гурт Chico & Qatoshi.

Chico & Qatoshi — молодий та успішний музичний проєкт, чия армія прихильників постійно розширюється. Музиканти Микола Сопронюк (Qatoshi) і Роман Коваленко (Chico) стали широко відомими завдяки патріотичній композиції «Орка тіло ляже в ґрунт, допоможе ЗСУ». Сьогодні Chico & Qatoshi ведуть активну творчу діяльність та дають благодійні концерти для підтримки хлопців і дівчат, які зараз перебувають на службі у Збройних силах.

Для наших військових хлопці виконали спеціальну програму із пісень, що віднедавна вже стали топовими: легендарна «Допоможе ЗСУ», запальні «Ластівки», ліричні «Душі» і «Флешбеки».

DSC 0016

DSC 0078

Яскрава музична зустріч відбулася за сприяння секретаря виконавчого комітету Чернівецької міської ради, науковця, рецензента історичних книг про Старокостянтинівщину Сергія Добржанського. Візит пана Сергія до нашої тергромади не є поодиноким, до нас він навідується вже вдруге за місяць у межах співпраці між виконавчими комітетами Чернівецької і Старокостянтинівської міськрад.

Музичний виступ чернівчан доповнили виконавці із нашого міського КЗК «Центр культури імені Володимира Ножки» — Ігор Юрчук і Олена Бабій.

DSC 0089

DSC 0090

Музичний вечір закінчився врученням сувенірної продукції від  керівництва виконавчого комітету Старокостянтинівської міськради, спільними світлинами та спілкуванням із військовими, адже, як стверджують самі виконавці, зворотна реакція для них — це завжди приємне і «потужне» завершення концерту.

DSC 0088

DSC 0067

IMG 20231031 110618 989

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.