Головна

Газмережі Безпека

Беззаперечно дотримуйтесь правил безпечного та економного використання газу!

Нагадуємо основні правила безпечного користування побутовими газовими приладами:

⇒ власник помешкання зобов'язаний забезпечити технічне обслуговування (ТО) внутрішніх газових мереж та приладів, а також перевірку димо-вентиляційних каналів виключно спеціалістами: підприємствами, які мають відповідні дозвільні документи (на договірних засадах).

⇒ технічне обслуговування газових приладів проводиться згідно інструкцій заводів-виробників, а димо-вентиляційних каналів - перед початком опалювального сезону для приладів сезонної дії (чисто опалювальних) та двічі на рік для приладів постійного користування.

⇒ у зимовий період необхідно регулярно перевіряти оголовки димоходів на відсутність обмерзання

⇒ не проводьте самостійно робіт по заміні, реконструкції або ремонту газового обладнання та інших елементів системи газопостачання. Будь-які роботи повинні проводити виключно спеціалісти!

⇒ постійно провітрюйте приміщення квартир та будинків (відкриті кватирки, фрамуги вікон).

⇒ перед пуском газових приладів у роботу та періодично в процесі роботи обов’язково перевіряйте наявність тяги. В разі її відсутності - користуватись приладами заборонено!

⇒ не допускайте до користування газовими приладами осіб, які не пройшли інструктаж щодо безпечного користування газом в побуті або осіб, які не контролюють свої дії.

Подбайте про свою безпеку та укладіть договори на проведення технічного обслуговування внутрішніх мереж та газових приладів!

Споживайте газ відповідально.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.