Головна

europe

Вже другий рік поспіль День Європи ми відзначаємо 9 травня, як і усі країни Європейського Союзу.

Війна, яку росія розпочала проти України, нагадала європейцям, ким вони є, та об’єднала всі країни навколо підтримки нашої держави у боротьбі проти російської агресії. Україна нині в центрі Європи й одночасно – на кордоні демократії і європейських цінностей. Наш хоробрий український народ боронить від загарбника свою землю, свої сім’ї, відстоює своє європейське майбутнє. І ми платимо високу ціну за бажання бути частиною цивілізованого світу.

День Європи для українців є особливим, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія, культура, демократія і свобода. А найголовніше – єднає те, що саме Україна стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від рашистських орд. Українські захисники й захисниці ризикують власним життям, щоб окупанти не бомбили мирні європейські міста. Вся Україна об'єдналася проти ворога, бо Європа – наш спільний дім, який ми разом будуємо та захищаємо. Також ми вдячні нашим закордонним партнерам за допомогу і підтримку у боротьбі з російським агресором, у боротьбі за наше спільне мирне майбутнє!

Ми довели всьому світові, що ми – рівноправна частина європейської родини, де панує демократія, свобода та цінується людське життя. Україна й українці показали силу та стійкість, довели свою відданість цінностям ЄС. Стало очевидним, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Україна та Європа – єдині!

Разом до Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.