Управління соціального захисту населення

   Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради інформує.
На виконання частини одинадцятої статті 15 Закону України «Про соціальні послуги» та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг» Міністерством соціальної політики було розроблено підсистему Єдиної інформаційної системи соціальної сфери «Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг».
   Станом на сьогодні внесення відомостей до Реєстру забезпечують реєстратори, а прийняття рішень — уповноважені особи суб'єктів реєстрації. Надавачі соціальних послуг не мають доступу для роботи в Реєстрі.
   За інформацією та подачею документів надавачам соціальних послуг Старокостянтинівської міської територіальної громади необхідно звернутись до управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради за адресою м. Старокостянтинів, пров. Подільський, 1 (03854) 3-16-65.
   Перелік документів необхідних для реєстрації надавачів соціальних послуг в Реєстрі передбачений Порядком формування, ведення та доступу до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг».
   Звертаємо увагу, що у разі неподання підтверджуючих документів, визначених порядком для внесення до Реєстру, такі надавачі згодом будуть перенесені   Мінсоцполітики до архіву, що свідчитиме про виключення з Реєстру відповідних надавачів.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.