Управління соціального захисту населення
 
  З квітня 2024 року у селі Березники Свалявського району Закарпатської області на базі санаторію «Човен» та в м. Київ, Пуща-Водиця розпочинає роботу «Міжнародний дитячий центр «Артек». Діти пільгових категорій, які проживають у Старокостянтинівській міській територіальній громаді, мають можливість оздоровитися у таборі безкоштовно. 
  Просимо батьків (або осіб, які їх замінюють) повідомити про бажання дітей відвідати центр, звернувшись до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.
  Заяви приймаються щоденно з 8-00 до 17-00 год. та щоп’ятниці  з 8-00 до 15-00 год., обідня перерва з 12-00 до 13-00 год. за адресою: вул. Острозького,  70 (приміщення колишньої районної адміністрації, каб № 10), тел. 31831.
Категорії осіб, які можуть претендувати на отримання путівки:
•діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;
•діти учасників бойових дій;
•діти військовослужбовців, які загинули або зниклі безвісти, захищаючи Україну
•діти, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи;
•рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;
•діти з малозабезпечених сімей;
При подачі заяви обов’язково необхідно мати оригінали та копії (у 3-х примірниках) документів, які підтверджують пільгу!
 

 Артек.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.