Головна

nmt

Сьогодні, 18 липня, в приміщенні міської ради міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин та начальник управління освіти Анатолій Пасічник вручили сертифікати випускникам закладів громади, які отримали максимальну кількість балів з окремих предметів на мультипредметному тесті. 
Начальник управління освіти Анатолій Пасічник висловив подяку випускникам за їхню наполегливу працю та високий рівень знань, який вони демонстрували протягом усіх років навчання. Він також подякував батькам за їхню підтримку та вклад у майбутнє дітей. 
Міський голова Микола Мельничук відзначив, що випускники громади пройшли через важкі умови навчання під час пандемії та війни, але їхня наполегливість і праця принесли найвищі результати. Він також підкреслив, що орган місцевого самоврядування та освіта зробили свій вклад, забезпечивши можливість навчання. 
Особливі вітання Сторожишину Антону, який отримав максимальну кількість балів з хімії, та Козачуку Костянтину, який отримав максимальну кількість балів з математики! Обидва випускники отримали грошову премію в розмірі 5000 гривень кожному. 
Дякуємо всім, хто підтримував випускників на цьому шляху.

DSC 0393 0001 DSC 0399

DSC 0393 0002 DSC 0393

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.