Головна

Завершились роботи з поточного ремонту по благоустрою Веснянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Це і зовнішнє утеплення стін з подальшим оздобленням, а також ремонт котельні у вигляді часткової модернізації, встановлення та монтаж водостічних труб, підвіконня та відливів.

PMSD_vesn.jpg

Передумовою цієї події, в умовах сьогодення, було залучення коштів постійного спонсора ТОВ «Енселко Агро» ще в 2023 році, за які закуплено будівельні матеріали. Загалом було два транші на загальну суму 61335,54 грн. ( І - на суму 36011,50грн. та II - на суму 25342,24грн.). А конкретні роботи були проведені протягом квітня-липня 2024 року лише працівниками Центру первинної медико-санітарної допомоги виключно в позаробочий час та вихідні. Окрім того були виділені додатково кошти з бюджету КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» в сумі 10796 грн. на додаткові матеріали для завершення робіт на даному об’єкті.

PMSD vesn 1

Як результат, ми маємо чудову амбулаторію з гарним сучасним ремонтом, що дасть змогу лікарям та медичному персоналу покращити умови перебування та обслуговування пацієнтів даного селища та нашої громади.
Жителі, які обслуговуються Веснянською АЗПСМ, та адміністрація КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» вдячні за неодноразову допомогу ТОВ «Енселко Агро». Й надалі сподіваємось на тісну співпрацю з спонсорами та меценатами, адже маємо доволі багато об’єктів, які потребують значних капіталовкладень щодо реалізації мікропроєктів, що є однією з обов’язкових умов по спів фінансуванню на рівні громад..


Анатолій ШВЕЦЬ, директор КНП "Старокостянтинівський ЦПМСД"

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.