Головна

6 серпня 2024 року, за ініціативи управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та сприяння міського голови Миколи МЕЛЬНИЧУКА, у Свято Преображення Христового в Храмі Святої Трійці Православної Церкви України проведено освячення дарів для сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. 

Перед освяченням у храмі відбулася панахида, у якій вшанували пам'ять усіх загиблих та померлих Захисників та Захисниць України.

Освячення дарів проводили настоятелі Храму Святої Трійці Православної Церкви України отець Степан та Свято-Андріївського Храму Православної Церкви України отець Віталій.
У заході взяв участь міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК.

Отець Степан звернувся до родин загиблих захисників із словами: "Наш народ непереможний, бо ми пам’ятаємо своїх воїнів і навчаємо наше покоління пам’ятати їх. Прийміть наші слова скорботи та вдячності." 

Висловлюємо щиру подяку духовенству Православної церкви України, працівникам Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівської міської ради та спонсорам приватним підприємцям Івану АНТОНЮКУ, Сергію СОЛЯРУ за допомогу в організації проведення заходу.. 

ch 17

 ch 16

ch 15

ch 14

ch 14

ch 12

ch 11

ch 10

ch 9

ch 9

ch 7

ch 5

ch 5

ch 3

ch_2.jpg

ch 1

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.