Головна

Oliinuk

З глибоким сумом і скорботою повідомляємо про втрату, яка сколихнула нашу громаду. На 86-у році життя перейшов межу у небуття колишній міський голова, Почесний громадянин міста Старокостянтинова Володимир Григорович Олійник.

Володимир Григорович з дитинства був навчений любити працю та поважати людей праці. Спочатку війна, потім важкі повоєнні роки. Разом із ровесниками пізнавав шкільну науку, а згодом здобув вищу освіту.

Володимир Григорович був знаною людиною. Наполегливість, відповідальність, фаховість дозволили йому займати керівні посади, обиратися депутатом місцевих рад. У 1980-1986 роках працював міським головою Старокостянтинова. Довгий час очолюючи районну профспілкову організацію працівників сфери сільського господарства, Володимир Олійник зробив вагомий внесок у розвиток аграрного сектору та захищеності людини села, адже піклувався про благополуччя мешканців громади.

Будучи на керівних посадах, він проявив себе як досвідчений, принциповий та толерантний лідер, а його принциповість і чесність, відданість справі й життєва мудрість завжди спрямовувалися у русло розвитку і поступального руху Старокостянтинівщини. Під його керівництвом було реалізовано багато важливих ініціатив та перспективних проєктів.

У своїй діяльності Володимир Григорович проявляв глибоке розуміння потреб людей і щире прагнення до покращення життя всієї громади. Він умів зрозуміти і підтримати, допомогти і підбадьорити. І при цьому пропагував та всіляко сприяв патріотичному вихованню молодого покоління, з щирістю ділився своїм безцінним досвідом з молодшими земляками.

За високі трудові здобутки, внесок у розвиток рідного краю, активну участь у громадському житті Володимир Олійник неодноразово нагороджувався відзнаками та почесними званнями. Рішенням сесії міської ради від 22.08.2013 № 3 його було удостоєно звання «Почесний громадянин м.Старокостянтинів».

По собі Володимир Григорович Олійник залишив добрий спомин, який назавжди залишиться в пам’яті тих, хто жив та працював разом з ним. На жаль, словами важко втамувати біль від втрати, важко знайти слова втіхи. Проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть. Усі, хто знав Володимира Григоровича, поважали його за мудрість та оптимізм, чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість. Саме його щирість, чесність, людяність, його добрі справи залишаться в нашій пам’яті.

Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК, депутатський корпус Старокостянтинівської міської ради, її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття близьким і рідним Володимира Григоровича Олійника. Нехай його душа знайде вічний спокій, а його добрі справи і пам’ять про нього залишаться в наших серцях.

Вічна і світла йому пам’ять!

Прощання з Володимиром Олійником відбудеться в Прощальному залі з 11 год. 10 серпня. Похованють Почесного громадянина на міському кладовищі.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.