Проєкти рішень сесії
П'ятниця, 10 травня 2024 11:18

Про зміну назви Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та затвердження Положення про Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівс Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)
                                    ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
________ 2024 року                                                  №____
 
Про зміну назви Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та затвердження Положення
про Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівської міської ради
 
        Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про соціальні послуги», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»,  постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг»,  Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, з метою забезпечення оптимізації надання соціальних послуг та комплексного підходу до розв’язання проблем жителів Старокостянтинівської міської територіальної громади у сфері соціального захисту населення та надання соціальних послуг, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
      1. Перейменувати Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради  (код  ЄДРПОУ 34963473) на Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівської міської ради.
      2. Затвердити Положення про Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівської міської ради в новій редакції (додається).
      3. Внести зміни до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності, додавши такі види КВЕД:
88.99 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н. в. і. у.;
87.30 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів.
       4. Директору Інні ПУРИК забезпечити державну реєстрацію змін в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у порядку, передбаченому чинним законодавством.
      5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.
 
 Міський голова                                         Микола МЕЛЬНИЧУК  

 

Прочитано 43 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.