Проєкти рішень виконкому
Четвер, 23 вересня 2021 16:27

Про затвердження посадово-штатної структури   центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Старокостянтинівської міської ради Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

                                                   

__________ 2021 року              Старокостянтинів                                  № ______

Про затвердження посадово-штатної структури  

центру комплексної реабілітації для дітей

з інвалідністю Старокостянтинівської

міської ради

            З  метою  упорядкування посадово-штатної структури, приведення її у відповідність до вимог нормативно-правових актів, керуючись наказом Міністерства соціальної політики України від 03.10.2017 № 1576                           «Про затвердження Примірних штатних нормативів чисельності працівників центру комплексної реабілітації  для осіб з інвалідністю», ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити посадово-штатну структуру  центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Старокостянтинівської  міської ради згідно з додатком.

2. Директору центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Старокостянтинівської міської ради Галині ГУСАРЧУК привести посадово-штатну структуру у відповідність до рішення.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 24 червня 2021 року № 195 «Про затвердження посадово-штатної структури центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Старокостянтинівської  міської ради».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5340 разів Останнє редагування Четвер, 30 вересня 2021 09:31

Останні з Управління соціального захисту населення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.