Проєкти рішень виконкому
Понеділок, 18 жовтня 2021 11:46

Про виконання заходів з питань оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2021 року Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Проєкт рішення

від ____ жовтня 2021 року Старокостянтинів № ___

Про виконання заходів з питань
оздоровлення та відпочинку дітей
в літній період 2021 року

Заслухавши інформацію начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Наталії КОТ про виконання заходів з питань оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2021 року, керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію про виконання заходів з питань оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2021 року взяти до відома.

2. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ), управлінню освіти виконавчого комітету міської ради (Анатолій ПАСІЧНИК) до 01 грудня 2021 року внести пропозиції до бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік щодо обсягів фінансування оздоровчої кампанії, із врахуванням вартості послуг та збільшення кількості дітей, охоплених оздоровленням та відпочинком.

3. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ) до 15 квітня 2022 року розробити заходи з питань оздоровлення та відпочинку дітей міста у 2022 році, врахувавши пропозиції керівників виконавчих органів ради з питань освіти, культури, молоді та спорту.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.

 

Міський голова                                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

 

 

Прочитано 5186 разів

Останні з Управління соціального захисту населення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.