Проєкти рішень виконкому
Четвер, 18 листопада 2021 14:36

Про звільнення від плати за навчання в комунальному освітньому закладі в галузі культури мистецької школи «Музична школа імені Миколи Кондратюка» Старокостянтинівської міської ради

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

  

   ПРОЄКТ РІШЕННЯ

________ 2021 року                   Старокостянтинів                                 №____

Про звільнення від плати за навчання

в комунальному освітньому закладі в галузі

культури мистецької школи «Музична школа

імені Миколи Кондратюка» Старокостянтинівської

міської ради

Розглянувши клопотання комунального освітнього закладу в галузі культури мистецької школи «Музична школа імені Миколи Кондратюка» Старокостянтинівської міської ради, зареєстроване в управлінні культурної політики і ресурсів виконавчого комітету міської ради 16 листопада 2021 року № 01-30/845/2021, відповідно до Закону України «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 1997 року №260 «Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей», Порядку встановлення розміру плати за навчання у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах (школах естетичного виховання), затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 13 жовтня 2016 року № 332, рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 09 вересня 2021 року №305 «Про погодження розміру плати батьків за навчання дітей у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2021-2022 навчальний рік», керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Звільнити від плати за навчання на 50 % (спеціальність - сольний спів) Ангеліну Коратач, ученицю 5 - го класу комунального освітнього закладу в галузі культури мистецької школи «Музична школа імені Миколи Кондратюка» Старокостянтинівської міської ради.
  1. Звільнити від плати за навчання на 50 % (спеціальність - сольний спів) Олену Сторожук, ученицю 4 - го класу комунального освітнього закладу в галузі культури мистецької школи «Музична школа імені Миколи Кондратюка» Старокостянтинівської міської ради.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

Міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5323 разів Останнє редагування Четвер, 18 листопада 2021 15:08

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.