Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 21 червня 2024 09:14

Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини   Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

РІШЕННЯ
__ ________ 2024 року Старокостянтинів № ______

 


Про проведення конкурсу на зайняття посади директора

Регіонального Центру раннього розвитку дитини

 

На виконання частини другої статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» та у зв’язку з наявною вакантною посадою директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс на зайняття посади директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини.

2. Затвердити перелік запитань для перевірки на знання норм законів України «Про соціальні послуги», «Про охорону дитинства», «Про соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю», нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послуг (додається).

3. Відділу з кадрової служби виконавчого комітету міської ради (Людмила БЛІЩ) та відділу інформаційного забезпечення виконавчого комітету міської ради (Сергій БЛІЩ) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оприлюднити на офіційному вебсайті виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради:
1) оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини;
2) оголошення про початок формування конкурсної комісії на зайняття посади директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини;
3) перелік запитань, визначених в пункті 2 цього рішення;
4) результати конкурсу на зайняття посади директора Регіонального Центру раннього розвитку дитини.

4. Відділу інформаційного забезпечення виконавчого комітету міської ради (Сергій БЛІЩ) здійснити відеозапис конкурсного відбору.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

 

  

Міський голова                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 44 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.