Проєкти рішень виконкому
Вівторок, 27 серпня 2024 14:53

Про надання згоди на здійснення ремонту орендованого комунального майна

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс-Фарм», яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 12 липня 2024 року за № 63/3846-22/2024, з метою  підвищення ефективності використання нерухомого майна комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 483 (зі змінами),  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Альянс – Фарм»  згоду на здійснення ремонту, а саме: утеплення та фарбування стін фасаду  орендованого ним приміщення (договір оренди від 04.05.2020 № 19 (зі змінами)), яке розташоване  по вулиці Франка, 29 у   м. Старокостянтинів, Хмельницького району, Хмельницької області без права отримання компенсації понесених витрат.
  2. Зобов`язати товариство з обмеженою відповідальністю «Альянс-Фарм» дотримуватись вимог чинного законодавства, будівельних норм, стандартів і правил при здійсненні ремонту орендованого комунального майна.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради  Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                             Микола МЕЛЬНИЧУК

 

Прочитано 24 разів

Останні з Відділ містобудування та архітектури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.