Проєкти рішень сесії
Вівторок, 19 грудня 2023 14:53

Про збереження об’єктів культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

___________ 2023 року           м. Старокостянтинів                              № ________

Про збереження об’єктів

культурної спадщини, які

розташовані на території

Старокостянтинівської міської

територіальної громади

З метою збереження та утримання в належному стані об’єктів культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, відповідно до статтей 78, 136 Господарського кодексу України, статтей 6, 11, 18, 24, 27, 38, 39 Закону України «Про охорону культурної спадщини», статтей 12, 13, 16 Закону України «Про культуру», статті 13 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтей 30, 31 Закону України «Про поховання та похоронну справу», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 727-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Хмельницької області», враховуючи листи Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації від 03 липня 2023 року № 02-1023, Хмельницького обласного науково-методичного центру культури та мистецтва від 10 липня 2023 року № 463, рішення Старокостянтинівської міської ради від 04 січня 2021 року № 25/2/VIII «Про реорганізацію сільських рад шляхом приєднання до Старокостянтинівської міської ради», рішення Старокостянтинівської міської ради від 25 листопада 2022 року № 16/15/VIII «Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Старокостянтинівської  міської територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями комунальної власності на правах господарського відання або оперативного управління», враховуючи пропозиції Координаційної ради з питань охорони культурної спадщини на території Старокостянтинівської міської територіальної громади від 08 листопада 2023 року, рішення виконавчого комітету міської ради від 16 листопада 2023 року
№ 426 «Про внесення на розгляд міської ради пропозиції про збереження об’єктів культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади», керуючись статтями 25, 26, 59, 60, пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти в комунальну власність Старокостянтинівської міської територіальної громади об’єкти   культурної   спадщини,   які  розташовані   на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, згідно з додатком 1.

2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради об’єкти культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, згідно з додатком 2.

3. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради об’єкти культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, згідно з додатком 3.

4. Зобов’язати комунальні підприємства виготовити грошову оцінку на об’єкти культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, згідно з додатками 2, 3  цього рішення, для цілей бухгалтерського обліку.

  1. Після проведення грошової оцінки комунальним підприємствам прийняти на баланс об’єкти культурної спадщини, які розташовані на території Старокостянтинівської міської територіальної громади, згідно з додатками 2, 3 цього рішення та відобразити зміни в бухгалтерському обліку.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 55 разів Останнє редагування Середа, 24 квітня 2024 17:01

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.